Вінницького "штрикача", який голкою колов дівчат у сідниці, посадили у тюрму до 8 березня.

Про це повідомляє інформаційний портал "20 хвилин".

У травні 2019 року поліція затримала 22-річного так званого "штрикача", який колов дівчат та жінок гострим предметом у сідниці. На щастя шприц яким колов молодик дівчат нічим не був заражений. Проте одна із постраждалих дивом залишилася в живих, адже чоловік наніс їй множинні колоті поранення грудної клітки. В результаті поранення були небезпечними для життя. Відповідно до висновку експерта, вони належать до тяжких тілесних ушкоджень. За скоєне хлопцеві загрожує до 8 років тюрми.

Вінницького кольщика посадили до 8 березня

Зловмисник розповів правоохоронцям, що таким чином просто розважався. У ході обшуку помешкання хлопця оперативники знайшли та вилучили 32 бойові набої до пістолета Макарова.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Хлопцеві інкримінують правопорушення передбачені статтями ч. 1 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, ч. 1 ст. 263 КК України – придбання, зберігання вогнепальної зброї, ч. 4 ст. 296 КК України – хуліганство. За законом України йому загрожує до 8 років тюрми.

Наразі хлопцеві продовжили термін перебування під вартою ще на 60 діб, до 8 березня.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.