"Вінницяобленерго" виправдовується за нараховані феноменальні борги - все відкоригуємо, обіцяють у комппанії. Нещодавно вінницьким споживачам електроенергії були надіслані листи-попередження від ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ". У листах йшлося про заборгованність за спожиту електроенергію за період 9-ти місяців поточного року. Вчора, 16 жовтня, до "Вінницьких електромереж" вишикувалась довжелезна черга з одним питанням "за що". Обурені вінничани не згодні платити неіснуючі борги.

Директор СО "Вінницькі ЕМ", Олександр Плотиця каже, що така ситуація виникла вперше. Пояснює:

"Колектив структурної одиниці вживає усіх заходів, аби якнайшвидше та в індивідуальному порядку розібратися з причинами, що призвели до можливих некоректних нарахувань."

Комерційний директор Олексій Тарарака коментує:

"Щодо врегулювання ситуації, яка склалась у Вінницьких електричних мережах, то будемо з цим розбиратися і до 22 жовтня наведемо порядок. Ми пропонуємо споживачам заповнити бланк заяви, згідно якої відбудеться перевірка даних і, якщо справді є неточності, то їх коригування."

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Бланк заяви слід занести до СО "Вінницькі ЕМ" або надіслати на спеціальну електронну адресу за посиланням: vn_info@voe.com.ua.

бланк заяви, Вінницяобленерго

За даними Знай.ua, винничанам приходять "фейкові" платіжки за комуналку.

Як передавав Знай.ua, якщо не знизити ціну газу для Луганської ТЕС, то з 1 жовтня в області розпочнуться відключення електроенергії

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Вінниці рекордно подорожчає вода.