У Вінниці біля компанії постачальника електроенергії "Енера" справжній переполох. Містянам було нараховано неіснуючі борги. Тепер, щоб не бути відрізаними від електроенергії, вінничани мають написати заяву, де заповнити показники з січня по жовтень 2019 року.

"Вінницяобленерго" перевірить зі своїми базами даних та відкоригує інформацію стосовно поточного стану рахунку.

У "Енері Вінниці" прокоментували, що близько 20 тисяч вінничан за їхніми даними є боржниками. Енергетики хочуть навчити вінничан вчасно подавати показники лічильників.

Коментує ситуацію комерційний директор АТ "Вінницяобленерго" Олексій Тарарака:

"Там де, споживач кардинально не погоджується з обсягом нарахованих ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ" сум за спожиту електроенергію, ми пропонуємо заповнити бланк заяви, згідно якої відбудеться перевірка даних і, якщо справді є неточності, то буде їх коригування. Наголошую, ніхто із споживачів, хто звернувся чи звернеться з подібною проблемою не залишиться без уваги! Споживачі, які нададуть заяву-коригування і в результаті перевірки не матимуть заборгованості, то відключення від електропостачання вони не зазнають."

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Заяву можна отримати у "Прозорих офісах", у центрі обслуговування клієнтів "Енера Вінниця", у офісі "Вінницьких електромереж". Також компанія пропонує заповнити заяву онлайн та переслати на адресу vn_info@voe.com.ua

За даними Знай.ua, у Вінниці рекордно подорожчає вода

Як передавав Знай.ua, українцям масово надсилають дивні платіжки: "Оплатити за три дні, або..."

Крім того, Знай.ua писав про те, що мільйони українців можуть забути про субсидії.