У Вінниці 15 жовтня буде сонячна та тепла погода, яка триматиметься протягом усього дня. Температура повітря +9 зранку перетвориться на + 22 градуст ближче до обіду. Помірно низький атмосферний тиск може вплинути на самопочуття, тому не варто занадто розслаблятися тим людям, у кого організм чутливий до перепадів тисків.

Вологість повітря у Вінниці 85%. Проте впродовж дня знизиться до 40%. Опадів метеорологи для вінничан не прогнозують. Парасольки та теплі речі можна відставити у шафу. Адже впродовж всього тижня буде яскрава та сонячна погода.

Північний вітер, який панував над Вінницею вночі, затих. І, приблизно з 10-11 години ранку змінить напрямок руху і буде рухати повітряні маси зі швидкістю 2-3 метри за секунду у південно-східному напрямку.

Сонце засяяло над Вінницею о 7:25, а попрощається з вінничанами до завтра о 18:18. Незважаючи, що тиждень тільки почався, можна ще впіймати "літо за хвіст" та відпочити, насолодитися теплими яскравими емоціями справжньої осені.

Як повідомляв Знай.ua, Покрова принесе з собою по-справжньому теплу осінь

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Львові перепоховали воїнів УПА, боролись за Україну до останнього.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що у церковному календарі це день пам'яті мученика Кіпріана і мучениці Іустини.