Поблизу Гайсина сталася ДТП за участі трьох автівок та автобуса з людьми. ДТП сталася вчора, 19 вересня, про повідомили свідки у соцмережах. Розповідають, що фура зіштовхнула чотири машини в кювет. Є багато постраждалих. На сторінці фейсбук, Юрій Кучеров написав:

“Перед Гайсином з боку Вінниці. Водій фури не впорався з керуванням, результат на фото. Фура, зіштовхнула чотири машини з обриву дороги в кювет! Постраждало багато людей. Автобус "Ладижин - Вінниця "з людьми, Ваз 2101 і два буса”.

Свідки трагічної аварії, уточнюють, що відкрився рух з боку Гайсина, всі розігнались, а фура виїхала на зустріч. Відомо, що на ділянці ремонтували дорогу і встановили реверсний рух. Водій фури розігнався та перед світлофором не зміг загальмувати. В результаті фура зіштовхнула у кювет автобус, два буса та легковик.

У ДСНС Вінницької області повідомляють, що рятувальників на місце ДТП не викликали. — Екіпажів з ДСНС не залучались. За попередньою інформацію, загиблих немає. Але багато людей постраждали. На місце події виїхало багато карет швидкої та екстренної допомоги. Постраждалим надавали меддопомогу на місці та забрали у лікарню.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, серйозна НС переполошила київську підземку, лічені секунди до катастрофи.

Також Знай.ua розповідав, що київські копи взялися за небезпечне угруповання.

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, що в Україні хочуть змінити ПДР: країна на межі дорожнього армагедону через самокати.