Сьогодні, 11 вересня, на складах Міністерства оборони України в Калинівці Вінницької області, почалася пожежа.

Військові запевняють, що ситуація знаходиться під контролем.

Спочатку інформація про вибухи почала надходила близько 12:00.ЗМІ повідомляли, що спочатку вогонь охопив суху траву. Однак пізніше він перекинувся і на боєприпаси. В результаті і прозвучали ті чотири вибухи. У той же час, як повідомляє UA: Вінниця в Facebook, глава Калинівської ОТГ Анатолій Шамалюк запевнив - ситуація знаходиться під контролем, однак дітей звідти евакуювали.

У той же час в коментарі для «Громадського» представники Міністерства оборони повідомили, що на території технічного арсеналу сталося задимлення. На місці працюють всі необхідні служби, в результаті ніхто не постраждав. Інформацію про те, що на території працюють рятувальники Вінницького управління ГСЧС нам підтвердили в прес-службі відомства. Однак поки їх співробітники не закінчать роботу, жодної інформації про те, що трапилося рятувальники не мають.

О 13:17 Міністерство оборони України опублікувало офіційний реліз, в якому підтвердило, що на території технічного арсеналу відбулися шість вибухів. Причина надзвичайної ситуації - майже 2 гектари палаючої сухої трави. При цьому прес-служба Міноборони запевняє, що ситуація знаходиться під контролем і загроз для військовослужбовців або цивільних немає.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Станом на 13:25 на території як і раніше працюють рятувальники, поліцейські та військові поліцейські. Місце загоряння все ще не локалізовано.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв що поблизу Харкова масштабна пожежа: горить військовий полігон, чути вибухи.

Як повідомляв Знай.ua нещодавно під Дніпром прогримів потужний вибух

Нагадаємо, Знай.ua писав, що на військовій базі стався потужний вибух, загинули офіцери.