Завдяки фінансуванню Уряду Японії та ініціативі Міністерства соціальної політики України 400 нових планшетів отримають соціальні працівники у чотирьох областях України.

Проєкт, що впроваджується Програмою розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН), охоплює Вінницьку, Дніпропетровську, Полтавську та Черкаську області.

ООН, фото: скріншот з відео

Завдяки цій технічній підтримці соціальні працівники зможуть швидше надавати допомогу, використовуючи сучасні цифрові інструменти. За словами Олени Урс, керівниці проєктної групи ПРООН в Україні, планшети допоможуть підвищити якість та швидкість надання соціальних послуг, а ця ініціатива сприятиме подоланню викликів, з якими зіткнулася країна внаслідок масштабної російської окупації.

Планшет. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Нові планшети дозволять соціальним працівникам працювати через Єдину соціальну інформаційну систему (ЄСІС), яка має функції електронного ведення справ, що полегшують доступ до різних соціальних послуг. Наприклад, громадяни зможуть подавати заяви на отримання соціальної допомоги онлайн та підписувати документи на своїх планшетах.

Варто також зазначити, що нещодавно соціальні працівники були забезпечені скутерами завдяки підтримці ПРООН та фінансуванню Уряду Японії.

Ця ініціатива є частиною більш масштабного проекту ПРООН "Сприяння безпеці людини в Україні", що фінансується урядом Японії. Проєкт має на меті допомогти Україні подолати складні виклики, спричинені війною, зміцнити систему управління кризовими ситуаціями та покращити надання базових послуг найбільш вразливим верствам населення.

Нагадаємо, українці можуть отримати надбавки до пенсії не лише за віком.

Кому з українців доплаттять за роботу у Мінсоцполітики назвали категорії та умови- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, вагітна матір- одиначка залишилася сам на сам із бідою високо в горах, допомогли добрі люди.