У неділю, 15 березня, у Вінниці протримається сонячна погода, без опадів. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

Температура повітря 15 березня у Вінниці підніметься не більше, ніж до 2 градусів тепла, а вночі очікуються морози до 2 градусів нижче нуля.

Найтеплішим 15 березня у Вінниці було в 1997 році, тоді в повітрі трималися 10 градусів тепла. А самим морозним – у 1987 році, коли холод досяг 20,5 градуси нижче нуля.

Погода в Україні 15 березня, Укргідрометцентр

Наші предки в цей день присвячували Федоту Киринейскому – священномученику, якого за віру спочатку підсмажили на гратах, а потім вбили в ноги цвяхи. Однак він не загинув, а був укладений у в'язницю, звідки пізніше його звільнили, і він продовжував проповідувати.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Якщо у цей день теплі вітри дули, то і наступне літо теж буде теплим, але мокрим і дощовим. Якщо холоднішає, відчувається морозець і йде сніг, то попереду холодне неврожайні літо. У тому випадку, якщо на Федота з ранку починалася злива, то все літо буде дощове.

Незважаючи на те, що день Федота може бути морозним, природа вже повертає до справжньої, повноцінної весни.

Как сообщал Знай.ua, инфекционисты сообщили о первой смерти от коронавируса в Украине. Даже карантин здесь уже был бессилен. Теперь будут предпринимать еще дополнительные меры безопасности.

Также Знай.ua писал, ПриватБанк вспомнил о бабушках и дедушках и теперь пытается продвигать для них свои продукты. Кроме того, один из самых известных банков страны обратился к клиентов с необычной, если бы не время, просьбой.

Напомним, в McDonalds больше ни ногой. И дело не только в отсутсвии масок у персонала, массовости посещения этих заведений, веганстве или нездоровой пище. Фастфуд превратился просто в свалку мусора.