У Вінниці в суботу, 11 січня, буде похмуро. Вранці та вдень опадів не обіцяють, але ближче до вечора розпочнеться невеликий дощик. Про це повідомили на погодному сайті Sinoptik.

Як розповіли синоптики, температура повітря 11 січня у Вінниці досягне 3-5 градусів тепла, причому як вдень, так і в темний час доби.

Найтеплішим 11 січня у Вінниці було в 1991 році, повітря тоді прогрівся до 11 градусів тепла. А найхолоднішим – у 1950 році до 32,4 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 11 січня, Укргідрометцентр

У православній традиції 11 січня вшановують пам'ять 14 тисяч немовлят, убитих царем Іродом у Вифлеємі. У цей день наші прапрабабусі намагалися приділити особливу увагу своїм дітям, пригощаючи їх смакотою і розповідаючи казки.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

Молоді люди традиційно відправлялися на вечерницу, де знайомилися, співали, танцювали і весело проводили час.

В цей день помічали погоду за вітром – північні пориви обіцяли лютий мороз, особливо якщо небо при цьому залишалося ясним і безхмарним. Вітер із заходу ніс з собою швидке потепління і затяжні дощі.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Також портал Знай.uа писав, що в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.