У Вінниці в середу, 8 січня, очікується похмура, але безсніжна погода. Тільки ввечері крізь хмари, можливо, проб'ються зірки. Про це розповіли на метеорологічному сайті Sinoptik.

Як повідомляється, температура повітря 8 січня у Вінниці складе близько 2 градусів вище нуля вдень, при цьому вночі промерзне до 4-5 градусів нижче нуля.

найтеплішим 8 січня у Вінниці було в 2001 році, тоді на дворі було 8 градусів тепла. А найхолоднішим – у 1987 році, до 28 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 8 січня, Укргідрометцентр

Православні християни в цей день, 8 січня, празнували Собор Пресвятої Богородиці. У народі цей день отримав назву Бабиних каш. По тому, як у печі готувалася каша, передбачали погоду: якщо подрумянивалась ніжною скоринкою, то бути снігопаду.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Якщо землю до Різдва не скували морози, то хорошого урожаю чекати не варто – «земля соку не дасть». Смуга світлих хмар у районі сонця означала наближення снігу. Якщо синички пищать, а ворони і сороки перекрикують один одного, то незабаром погода зміниться, почнеться снігопад.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.