У Вінниці 15 грудня туманно і волого, але час від часу буде пробиватися крізь хмари сонечко. Вночі пуститься дрібний дощик, попередили на сайті Sinoptik.

Повітря 15 грудня буде прохолодним, до 3 градусів тепла, а вночі температура опуститься до 2 градусів тепла.

Найтепліше у Вінниці 15 грудня було у 1950 році – майже 9 градусів тепла, а найхолодніше – в 1963 році, до 22 градусів морозу.

Народ в цей день почитав святого пророка Авакума. Якщо синиці вранці пищать і під дахом туляться - чекайте похолодання, вночі морозу. Синиці одноманітно посвистують так, як ніби точать пилку, - чекайте морозу.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Коли кури сідають на сідалі або на гілці вище, - це прикмета близького похолодання, морозов. Якщо кури раніше, ніж зазвичай, сідають на сідало, то це до морозу. Зверніть увагу і на свиню – якщо вона носить в зубах з двору в хлів солому і траву, то це точна прикмета, що наближаються холоду або дощі, чи затяжна холодна сльота.

Свиня тягає солому і листя у своє лігво - незабаром погода зміниться: буде буря або злива. Перед хуртовиною свиня лягає мордою за вітром. Якщо сита свиня ходить по скотному дворі і кувікають - на зміну погоди.

Як повідомляв Знай.uа багато людей дуже бояться високосного року. Дізнайтеся, чи буде 2020 рік таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році, розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.