У Вінниці сьогодні 14 жовтня погода приготувала теплий і ясний день. Температура повітря зранку +9, вдень прогріється до +21 градусів. Хмари з'являться на небі тільки у другій половині дня, та не зіпсують своєю появою ні настрій, ні погоду вінничанам.

Єдине що може зіпсувати сьогоднішній день, це самопочуття, яке через досить низький атмосферний тиск, який прогнозують 740 мм рт ст, може даватись взнаки людям з чутливістю до перепадів тиску. Проте, якщо наперед подумати, як убезпечити себе від впливу низького тиску атмосфери, то і це не затьмарить вихідний святковий день.

Вітру у Вінниці зранку не спостерігалося. У обід, о 12:00 від подує з півдня, а після обіду і до вечора з південного заходу рухатиме повітряні маси зі швидкістю 2-3 метри за секунду.

Ранкові промені небесного світила розбудили вінничан о 7:23, а попрощаються до завтра з мешканцями міста о 18:20. Світловий день складатиме всього 11 годин. Варто зазначити, що сьогодні відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. На Покрову особливу увагу приділяли вітру: якщо цього дня вітер зі сходу чи півночі – зима буде холодною; з півдня – теплою; із заходу - до сніжної зими; а якщо вітер мінливий, то й зима буде перепадистою. Тож, якщо вірити вітру, то зима буде теплою, що не може не тішити. Гарного всім дня!

За даними Знай.ua, мер Вінниці Моргунов вручив ветерану АТО ключі від новенької машини.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Як передавав Знай.ua, осінь розмалює Україну в синьо-жовтий, святковий прогноз.

Крім того, Знай.ua писав про те, на День козацтва в Україні проходять тематичні фестивалі, в школах - уроки про славу козаків, у музеях - спецвиставки, у парках - різноманітні масові гуляння, конкурси та розваги.