У Козятині на Вінниччині юнак викрав скутер Honda у пенсіонера, який залишив свого двоколісного друга у відкритому сараї свого подвір'я. Пресслужба Вінницької поліції повідомляє, що чоловік похилого віку повідомив про пропажу до відділу поліції Козятина. У повідомленні поліції йдеться:

"Місцевий житель звернувся у осередок поліції із заявою про викрадення скутера "Хонда", який залишив у сараї на подвір'ї".

Слідчі, оперативники карного розшуку, які виїхали на місце події, у ході оперативних дій та відпрацювання міста, помітили викорадений скутер на одній з вулиць міста. За кермом викраденого мототранспорту знаходився молодий чоловік 14 років.

Скутер повернувся до свого власника, а хлопця затримали. Як виявилось, юнак вже неоднаразово потрапляв в поле зору поліції за викрадення транспортних засобів. За данною справою оперативниками було відкрито кримінальне провадження. Юнакові загроржує позбавлення волі на термін до восьми років.

Як повідомляв Знай.ua, ганебний злочин підняв на вуха Одещину.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Бердянську Запорізької області двоє невідомих намагались викрасти студента.

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що новий парламент стрімко взявся за вдосконалення податкового законодавства.