Комунальне підприємство “Вінницяоблводоканал” можуть відключити від електроенергії вже 23 вересня, внаслідок чого Вінниця залишиться без водопостачання.

У компанії інформують, водоканал заборгував за спожиту електроенергію близько 67 мільйонів гривень. АТ “Вінницяобленерго” неодноразово попереджало боржника про припинення електропостачання. З рештою, було подано позов до суду.

АТ «Вінницяобленерго» повідомляє, що будуть зобов’язані на підставі п.7.5 Правил роздрібного ринку електричною енергією, затверджених Постановою НКРЕКП від 14.03.2018р. № 312, повністю припинити передачу електричної енергії починаючи з 05-00 год. 2З.09.2019р.

Таким чином, КП «Вінницяводоканал» для вирішення власних проблем зробило жителів міста заручниками ситуації, яка виникла виключно через несплату водоканалом рахунків за електроенергію, – йдеться у повідомленні на сайті підприємства.

Як повідомляв Знай.ua, навіть якщо споживач відключений від системи централізованого теплопостачання, це не звільняє його від оплати за послуги.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Також Знай.ua розповідав, що у Запоріжжі очікують масове відключення від водопостачання.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Вінниці подорожчає вода.